TRYLLESHOW - "STAND UP"

Tommys trylleshow er et "stand up" show som kombinerer lun humor med forbløffende fingerferdighet. Publikum blir tatt med på en magisk reise. Det ser enkelt ut. Penger og bankkort forsvinner og dukker opp igjen på de utroligste steder. Publikum er med som en viktig brikke i manipulasjonen.

"Stand up" trylleshow passer i en lang rekke sammenhenger der litt underholdning og latter er ønskelig. Tilskuerne kan glede seg sammen og dette styrker samfølelsen. Dialog og kommunkasjon er essensielt. Showet passer som et avbrekk på seminarer og samlinger, for bedrifter og større feiringer, men også gjerne for jubileum, fødselsdagsfeiringer, private selskaper og sosiale firmasammenkomster.

For Familien

Tommys familieshow setter barna i høysetet. Barna tar del i og opplever de forunderligste ting som skjer under showet. I det ene øyeblikket hjelper de til som spøkelser som svever - i det neste får de selv utføre tryllekunster.

Familieshowet tilpasses aldersgruppen og sammensetningen av de som skal være tilstede. Familieshowet passer godt til familiesammenkomster, bursdager og feiringer, samt for bedrifter som har arrangementer der barna til de ansatte er invitert.

Tommy Enersen - Tryllekunstner på juletrefest i Oslo og Akershus
Juletrefest for voksne